La Storia Non Si Può Sapere Su Polo

Je zou eerder hebben gedragen een poloshirt, en u kunt  Polo Shirt Sale erg goed vandaag. Dit overhemd was de eerste die een knoop-down kraag, die polo spelers uitgevonden in de late 19e eeuw tot hun kragen behouden van klapperen in de wind te bezitten. je mag nooit afgevraagd hoe het kwam te worden en hoe het kreeg de naam ‘polo-shirt’. Eigenlijk is het verhaal met de polo-shirt is een intrigerend verhaal dat dateert uit de 19e eeuw. Uit het Britse leger het veranderen van hun polo shirts, terwijl gestationeerd in India, de Polo ging vertegenwoordigen strijdende jeugdculturen, te worden hoger opgekrikt door een merk dat het de beslissing van voorzitters geproduceerd, om de multi – doel, veelzijdige kledingstuk weten we het als direct.

1800’s, de precieze oorsprong van de Polo Shirt is onbekend, maar de grote lijnen vastgelegd debuut kwam in de late 19e eeuw in de geboorteplaats van Polo – Manipur, India. Onmiddellijk na het Britse Militairen getuige van een wedstrijd, terwijl gestationeerd in Manipur, zetten zij de eerste polo club van zijn tijd.

De sport groeide in populariteit met behulp van het Britse leger en de Britse thee planters in India steeds typische spelers. Overweging al gauw om hun polo spelen kit met standaard kleding met de tijd die bestaat uit dikke, lange mouwen gemaakt van katoen. Ontevreden met deze ongemakkelijke shirts, verbonden zij hun halsbanden om hun shirts met knoppen om te stoppen met hen te klapperen toen galopperen rond het veld. De sport werd geïntroduceerd in Engeland in 1862.

In de afwerking met de 19e eeuw, John E Brooks, de kleinzoon van de oprichter van de Brooks Brothers onderneming binnen de VS, kwam naar Engeland op een Europees verkrijgen trip. Ook al kijken naar een polo spel dat hij iets vreemd over de spelers kragen opgevallen; ze hadden knoopte beneden om ze te stoppen klapperen in de wind. Onder de indruk, John nam het idee terug voor de Brooks Brothers, waar ze toegepast button-down kragen overhemden kleden.

Dit overhemd werd geïntroduceerd in 1896 en werd de iconische button-down formele overhemd, verandert het gezicht van de herenkleding altijd. Het shirt is genoemd naar ‘de meest geïmiteerde onderdeel in stijl de geschiedenis’, samen met de Brooks Brothers toch in contact komen met hun shirts de originele polo-shirt zijn.

De volgende datum van cruciaal belang in de verbetering van de polo shirt is 1920. Dit is de datum waarop een Argentijnse-Iers winkelier en polo speler genaamd Lewis Lacey opende een mannen winkel in Buenos Uitgezonden en begonnen met de verkoop van een polo-shirt geborduurd met het beeld van een polospeler.

Een ander cruciaal cijfer verantwoordelijk voor de stijl van het polo shirt zien we nu de Franse tennislegende Jean René Lacoste (1904 – 1996); de meeste geef hem het krediet van ‘uitvinden’ van de hedendaagse polo shirt. Binnen een vergelijkbare manier voor de polo spelers in de tijd, tennis kledij was buitengewoon onpraktisch. Ontevreden met deze ongemakkelijke, gesteven tennis shirts Lacoste toegepast zijn status als wereld nummer een bijzonder en ingesteld op het punt om een optie die volledig overeenkomen met zijn specificaties stylen.